Termeni si conditii

Comeng.ro este un magazin online, proprietate a COMPLETE ENGINEERING și orice produs din magazinul nostru poate fi achiziționat doar prin intermediul comenzii direct pe website. Pentru folosirea în cele mai bune condiții a site-ului, vă recomandăm citirea cu atenție a termenilor și condițiilor.

Prin accesarea website-ului utilizatorul acceptă acești termeni și condiții. Accesarea și utilizarea acestui website presupune că se asumă riscul și responsabilitatea totală pentru utilizarea sa. COMPLETE ENGINEERING iși asumă dreptul de a face modificări oricând fără anunț prealabil sau ulterior, prin actualizarea acestei pagini. Folosirea în continuare a serviciilor comeng.ro înseamnă acceptarea modificărilor aduse de către COMPLETE ENGINEERING.

Întregul conținut al site-ului comeng.ro – produse, imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafică, scripturi, programe și alte date – este proprietatea COMPLETE ENGINEERING și este apărat de legea pentru protecția drepturilor de autor. Folosirea fără acordul firmei COMPLETE ENGINEERING a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legilor în vigoare.

ATENȚIE! Orice tentativă de acces neautorizat la site-ul comeng.ro și orice încercare de fraudă va fi raportată autorităților competente. Orice conflict apărut între firma noastră și clienți, se încearcă a fi rezolvat pe cale amiabilă, prin întelegere între cele două părți. În cazul în care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale românești din acest domeniu, iar soluționarea conflictelor este de compentența instanțelor de pe teritoriul României .