Testimonials

Dani

Chiar ma ajuta in privinta presiunii, il am de 2 luni si nu s-au consumat bilutele si rezerva de vitamina C

Read more...

Jescu Mihail

WOW!!! In sfarsit ceva nou pe piata! Aveam probleme cu presiunea la apa dar pare ca capul acesta de dus a rezolvat problema. Foarte incantat si de mirosul placut. Recomand!

Read more...

vladlucacel

Il am deja de ceva timp si se simte diferenta. Presiunea apei este marita pentru ca are orificiile prin care iese apa foarte mici, iar aromele sunt geniale. Pentru ca am apa foarte calcaroasa, dupa ce fac dus, se simte parul si pielea altfel (in sensul bun).

Read more...

gheorghe cristina

Super, jet de apa cu presiune datorita sitei foarte dese de la para, miroase bine rezerva de lamaie, furtunul fff flexibil, recomand cu incredere.

Read more...

hunu

Foarte bun, ușor de montat, curatat și schimbat rezervele.

Read more...

LeXu Lex

De apreciat, exact ca in descriere. Calitate superioara a produselor. Foarte incantat de presiunea la apa. Bucuros ca aromele imi improspateaza baia. Apropo, furtunul e de calitate premium.

Read more...

Alina Raluca

Jet de zici ca te speli la spalatorie auto!!! Miroase si frumos! Inainte abia taraia apa la dus acum am suuuuuuper jet!!!

Read more...

Druga Roxana

L-am cumparat de o luna si pana acuma nu am avut probleme cu el. Ce imi place cel mai mult este ca are presiunea mare si jetul foarte fin. Ai senzatia ca te ploua. Oricum bun pentru masaj.

Read more...

Antone Bogdan

Aveam probleme cu presiunea la apa rece, iar capul asta de dus chiar a rezolvat-o. Restul nu ma intereseaza ca filtreaza si ma parfumeaza cu lamaie.

Read more...